-
باذنجانة
-
طماطماية
-
توم مفروم
-
فلفلة رومي خضرا
-
ملح
-
فلفل اسود
-
كمون
-
كزبرة
-
شطة (حسب الرغبة)
الخطوات
-
نسلق البدنجان ونركنه على جمب يبرد
-
نجيب طاسة وفيها زيت ونضيف التوم يتحمر ونضيف الطماطماية وتكون قطع صغيرة جداجداجدا ونضيف الفلفل ومعلقتين كبار مية ونسيبهم 5 دقايق تتسبك
-
#ملحوظة: انا عشان بحب الطماطم في ضفت اتنين
-
نضيف الباذنجانة عالتسبيكة ونهرسها كويس اوي ونضيف الملح والتوابل والشطة وبالف هنا
إرسال تعليق